Wie ben ik
Ik ben Herriaan en trotse eigenaar van Katama. Al van kinds af aan vond ik alles wat met computers te maken had interesssant en dan vooral wat je ermee kunt. Knutselen in Paint, opstellen in Word en spreekbeurten in PowerPoint. Later kwam daar HTML, CSS en PHP bij.
"Ik help ondernemers met hun online uitdagingen"
Als het aankomt op werken achter een computer ga ik geen uitdaging uit de weg. Van het automatiseren van mijn huis, tot het oplossen van hardnekkige virussen op iemands website, ik bijt me er graag in vast.

Inmiddels maak ik al meer dan 10 jaar WordPress websites en inmiddels 5 jaar als ZZP'er. Kan ik jou ook helpen bij het maken van jouw nieuwe website?
Plan een gratis intakegesprek in
Wat drijft mij?
Ik geniet er ontzettend van om anderen te kunnen helpen met het opzetten van een professionele website! Wat voor uitdagingen je ook tegenkomt, ik sta te popelen om ze aan te pakken en jou een website te bezorgen waar je hartstikke trots op kunt zijn. Samen verbeteren we jouw online aanwezigheid en passen we jouw creatieve ideeën toe in een sprankelend design. Let's rock that website!
Mijn aanpak
Ik ben vind het opbouwen van een persoonlijke band met mijn klanten belangrijk. Daarom streef ik altijd naar een langdurige samenwerking. Ik snap namelijk dat elk bedrijf zijn eigen unieke karakter heeft en elke situatie vraagt om een andere benadering. Daarom zet ik mijn skills graag in om nauw met jou samen te werken en de perfecte oplossing te vinden. Laten daarom onze krachten bundelen.
Wat is Katama?
Kata is letterlijk vertaald 'manier om dingen te doen' en komt uit het Japans. In de Japanse vechtsportwereld wordt kata gebruikt om een aantal oefeningen aan te duiden, die je vanzelf gaat beheersen als je ze maar vaak genoeg herhaalt. Ik weet als geen ander dat de kracht van herhaling onmisbaar is om beter en efficiënter werken en consistent kwaliteit te kunnen bieden.
vragen
Antwoorden op de meest gestelde vragen
Wat zijn jullie kosten voor het maken van een website of webhosting diensten?
De kosten voor het maken van een website en webhosting diensten variëren afhankelijk van de grootte en complexiteit van het project. Neem contact met me op voor een offerte op maat.
Welke functies en diensten zijn inbegrepen bij de webhosting pakketten?
De webhosting pakketten bevatten onder andere onbeperkte bandbreedte, voldoende opslagruimte, een gratis domeinnaam en SSL-certificaat. Afhankelijk van het pakket dat je kiest, kan het ook extra functies bevatten, zoals onderhoud, updates en ondersteuning.
Welk CMS (content management systeem) raad je aan voor mijn website?
Ik raad je over het algemeen WordPress aan als CMS omdat het gebruiksvriendelijk is en veel flexibiliteit biedt. WordPress is het meest gebruikte CMS systeem ter wereld.
Welke soorten ondersteuning bied jij aan klanten en wat is je responstijd?
Naas het bouwen van websites, zorg ik voor updates en onderhoud. Ervaar je problemen met je website om wat voor reden dan ook, kan ik het in 99% van de gevallen voor je oplossen. Ik reageer vaak binnen 24 uur.
Hoeveel e-mailadressen mag ik aanmaken bij de hostingpakketten?
We werken in bijna alle gevallen met Office365 en Google Workspace. Hierbij betaal je per gebruiker en kun je tot 30 e-mailadressen koppelen aan 1 gebruiker.
Hoe lang duurt het om een website te maken of om webhosting diensten te activeren?
De tijd die nodig is om een website te maken of webhosting diensten te activeren, hangt af van de complexiteit van het project. Gemiddeld duurt het ongeveer 4 tot 6 weken om een website te maken en 24-48 uur om webhosting diensten te activeren.
Hoe zit het met de veiligheid van de website en hoe wordt deze beschermd tegen hackers en malware?
We nemen veiligheid zeer serieus en nemen verschillende maatregelen om uw website te beschermen, waaronder regelmatige software-updates, firewalls, en SSL-certificaten.
Bieden jullie SSL-certificaten aan en zijn ze inbegrepen in jullie webhosting pakketten?
Ja, we bieden SSL-certificaten aan en ze zijn standaard inbegrepen in al onze webhosting pakketten. SSL-certificaten zijn essentieel voor het beveiligen van uw website en het beschermen van uw gebruikersgegevens.
Zijn er beperkingen op de hoeveelheid verkeer of opslagruimte die ik kan gebruiken op mijn website?
Er zijn geen beperkingen op de hoeveelheid dataverkeer. Wel hanteren wij limieten op de opslagruimte die je kunt gebruiken, afhankelijk van het webhostingpakket dat je kiest. Ik help je graag met kiezen.
Kan ik mijn website gemakkelijk upgraden of downgraden naar verschillende webhosting plannen in de toekomst?
Ja, je kunt je website gemakkelijk upgraden of downgraden naar verschillende webhosting plannen in de toekomst. Neem gewoon contact met me op en ik help je bij het kiezen van het juiste pakket.
Ontvang een gratis offerte
our team
We are experts in digital marketing
Austin Erickson
Managing Editor
Isabella Andrews
Content Marketing
John King
Marketing Specialist
Harriet Hall
Graphic Designer
Holly Clark
Associate Director